Hvorfor privat pasning?

Jeg er godkendt af Lejre Kommune!

Kontakt mig på
mobil 60 65 23 96 / mail  fribert@andersen.mail.dk

Hvorfor privat børnepasning?

Kære forældre... 


Jeg er utrolig glad for at arbejde med de små børn i hjemlige, private rammer og nyder at være en del af børnenes og familiernes dagligdag.


Dage der opleves gennem et barns øjne er aldrig kedelige og ens - det giver så megen energi og vældig stor glæde at "gå i børnehøjde" hver eneste dag og jeg elsker det!!!


Jeg er startet som privat børnepasser (dagplejer) den 1.10.2017.


Jeg er selvfølgelig godkendt af Lejre Kommune. Kontakt mig endelig såfremt du går med tanker om privat pasning af dit barn, så vi kan mødes og du kan få svar på forhåbentlig rigtig mange gode spørgsmål :0)


Hvis du går i mødregruppe er i også meget velkomne til at kontakte mig for at holde et fælles mødregruppe-møde hos dig eller mig.


Mødet behøver ikke handle om privat pasning af jeres barn, jeg stiller mig gerne til rådighed for at svare på helt almindelige spørgsmål omkring børn, kost, aktiviteter, soverytmer, relationer og andre ting du/i finder relevante at tale om. Selvfølgelig kan jeg også svare på de fleste spørgsmål, der omhandler små børn og deres pasning, i såvel privat som kommunalt regi og jeg byder hellere end gerne på en kop kaffe og lidt hjemmebag under besøget :0)


I modsætning til kommunal pasning er der i det privat pasningstilbud ikke nogle regler for hvad vi skal nå, må eller ikke må foretage os med de små krudtugler. Det er alt sammen noget vi aftaler nærmere rammer for, i som forældre og jeg selv.


Jeg kan i udbredt grad tage hensyn til det enkelte barn og den enkelte familie - når i vælger privat pasning er det JER der vælger den helt rigtige omsorgsperson til jeres barn. I er ikke tvunget til at få jeres barn passet af en i ikke deler værdier med.


Når det er sagt så er det imidleritd virkelig vigtigt, at alle i forældre er helt klar over, at det enkelte barn bliver en del af en gruppe børn, som jeg skal have til at fungere sammen og blive hinandens bedste kammerater. Det forudsætter at i har tillid til mig, samt at jeg kan få, og give, løbende feedback på forhold der giver anledning til det. For at bidrage til et velfungerende forældresamarbejde holder jeg et par gange årligt arrangementer, hvor i som forældre har mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Det giver mere ro og tryghed i dagligdagen for jer, og dermed for jeres barn...


Jeg glæder mig til at få besøg af jer og forhåbentlig efterfølgende byde jer velkommen i fast privat pasning hér!


Mange hilsener


Ellen