Jeg er godkendt af Lejre Kommune!

Kontakt mig på
mobil 60 65 23 96 / mail  fribert@andersen.mail.dk

Hverdagen hos mig...

Dagens forløb for dit barn...

Vores hverdag forløber med nogenlunde samme rutiner hver dag og stort set som beskrevet nedenfor...


OM MORGENEN

møder børnene op indtil kl. 8.30. Vi leger for det meste inde om morgenen indtil alle børn er mødt. Det giver en mere rolig dag når alle modtages på samme måde i bryggerset, hver morgen.


SENEST KL 8.30

spiser vi formiddagsmad. Måltidet kan bestå af grød eller hjemmebagte boller/brød/rugbrød med smør og pålæg, samt frugt og grønt efter årstiden. Der tilbydes mindst to forskellige slags frugt og/eller grønt. Hertil drikker vi mælk og vand.


OMKRING KL 9 

er vi parat til dagens oplevelser og udfordringer. Det kan være en bustur til biblioteket, en gåtur til køerne, leg i haven, fodring af dyrene (høns og kaniner), balancegang på væltede træstammer i skoven, kaste sten i vandet ved stranden eller en anden planlagt aktivitet. Selvom vejret kan være koldt, vådt eller blæsende bestræber jeg mig på at vi er ude hver dag, så godt og solidt udetøj/sko er vigtigt for børnenes interesse for de udendørs aktiviteter.

Naturen og de ressourcer vi finder i naturen er meget ofte udgangspunktet for vores daglige aktiviteter. Jeg følger Friluftsrådets projekt "Grønne spirer", der netop er sat i gang for at øge fokus på den læring børnene kan få ved at færdes mere i naturen, lære at bruge naturen, dens ressourcer og at tage hensyn til naturen. Se evt. mere under "Grønne spirer".


SENEST KL 11.30

spiser vi frokost, der kan bestå af hjemmebagt rugbrød med hjemmelavet pålæg samt et udvalg af grønt. To til tre gange om ugen får vi lune småretter eller egentlig varm mad til frokost.
Til frokost drikker vi vand.

Omkring kl. 12.30/13

børnene puttes i barnevogne.

Omkring kl. 15

begynder børnene at vågne i deres vogne.

Når de er vågnet og har fået en tør ble, gives et eftermiddagsmåltid.
Vi spiser typisk rugbrød/hjemmebagte boller/brød med grønt, men måltidet kan lejlighedsvis også bestå af grød eller lunt (f.eks. kartoffel- eller sellerifritter med dyp eller pandekager m.v.) 

Vi drikker vand til.

Dette måltid tilpasses det enkelte barn, således at barnet ikke er alt for mæt når det snart skal hjem til aftensmad.


TIL EFTERMIDDAG

leger vi inde eller ude, læser bøger, tegner, rydder op efter dagens aktiviteter m.m.

Dette overblik kan virke meget stramt, men stol blot på at der ind imellem er masser af plads til sjov, hygge, læsning og fri leg.

På gensyn i en tryg hverdag...

Mange hyggelige hilsener
Ellen
😉