Hvem er jeg?    

Lidt om mig og min baggrund...

Hej - og tak fordi du besøger min hjemmeside...

Mit navn er Ellen Fribert. Jeg er født i '64 og uddannet bankassistent fra 1986, dengang det hed sådan! Efter min elevtid kom jeg til bankens Personaleafdeling (HR-området) hvor jeg var med til at starte uddannelsesafdelingen.
Efter adskillige perioder med barselsorlov gik jeg på forældreorlov i 1996 - og fik i den forbindelse sat det daglige tempo ned i "børnehøjde". Efter min forældreorlov søgte jeg et vikariat som kommunal dagplejer i 1998, som jeg fik, og hurtigt herefter sagde jeg "ja tak" til en fastansættelse, idet jobbet viste sig at fungere rigtig fint i forhold til vores familie.
Jobbet og glæden ved at arbejde med de små børn har holdt lige siden og pr. årsskiftet 2011-12 blev jeg ansat som fast gæstedagplejer i Lejre Kommune. Denne ordning ophørte pr. 31.7.2014.


Efterfølgende har jeg afsluttet et 14-måneders vikariat i en vuggestue, hvor jeg dels var medhjælper på stuen og dels stod for produktion af børnenes daglige hjemmelavede økologiske kost. Vikariatet udløb den 1.4.2016.

Vikariatet gav mig en god indsigt i og forståelse for kost til de små, et område som jeg altid har fundet interessant, og nu har jeg endnu mere mod på at eksperimentere med smags- og sanseindtryk for de små i hjemlige rammer.


Fra september 2016 til marts 2017 har jeg været ansat i et vikariat som pædagogmedhjælper i en vuggestue.


Fra 1.10.2017 har jeg været i gang som privat børnepasser.

Hvis du og din familie har behov for pasning af jeres barn under 3 år, vil det glæde mig at høre fra jer - giv mig et kald eller skriv en mail.


Telefon 60 65 23 96

Mail fribert@andersen.mail.dk


Jeg ser frem til at høre fra jer :0)