Jeg er godkendt af Lejre Kommune!

Kontakt mig på
mobil 60 65 23 96 / mail  fribert@andersen.mail.dk

Forældresamarbejde
-i privat pasning

Forældresamarbejde

Kære forældre.

Vi skal have et respektfuldt og gensidigt godt forhold til glæde for jer, jeres barn og mig, som den daglige voksne. Det er derfor meget vigtigt at vi er åbne og ærlige i vores kommunikation og behandler hinanden med gensidig respekt.

Det er vigtigt at I hurtigt fortæller mig hvis der er noget I er utrygge ved, eller noget I finder mærkeligt. Mine erfaringer siger, at det er meget lettere at tage undren,  uoverensstemmelser og spørgsmål i starten af pasningsforløbet, før "sagen" måske vokser sig stor og uoverskuelig. Meget ofte viser det sig, at det er et spørgsmål om fejlslagen kommunikation og misforståelser mellem de voksne, der kan give problemer i samarbejdet.
For at jeres barn kan få en god og udbytterig tid hos mig, er det yderst vigtigt at I forstår at jeres barn er et af flere børn - at børnene skal fungere sammen og respektere hinanden på en alderssvarende måde. Jeg prioriterer at styrke børnenes sociale relationer ekstremt højt, det er meget vigtigt at børnene er gode ved hinanden så alle føler sig godt tilpas.
Jeg håber I vil føle jer velkomne og godt tilpas hos mig - På gensyn!

Mange oprigtige hilsener
Ellen

🤩